Cluj: Comercianții din piața volantă din Gheorgheni, acuzați că blochează căile de acces spre blocuri și lasă o mizerie de nedescris în urma lor


Comercianții din piața volantă de pe strada Aleea Detunata din Cluj-Napoca sunt acuzați că blochează căile de acces dinspre blocuri și zona din apropiere în care sunt plimbați câinii. 

Un clujean susține că operatorii economici își plasează corturile și mașinile pe spațiul public și împiedică deplasarea celorlalte persoane. Prin urmare, creează un disconfort major pentru trecători și locuitorii din zonă. 

Mai mult, comercianții ar lăsa în urma lor resturi vegetale și gunoaie pe jos. 

Clujeanul care a reclamat situația a solicitat reprezentanților primăriei Cluj-Napoca să ia măsuri pentru rezolvarea urgentă a problemei. 

În fiecare joi, în Piața Volantă de pe Aleea Detunata, comercianții blochează căile de acces către și dinspre blocuri și zona de plimbat câini. Vă rog frumos să luați măsuri în această privință și să îi ghidați dimineața în plasarea corturilor și a mașinilor.

De asemenea, menționez că în fiecare joi seară, după comercianți rămân resturi vegetale și gunoaie pe jos, pe iarba de lângă parcare.”, a semnalat un clujean. 

Comentarii Facebook