Vineri 13 Septembrie

Cluj: Control judiciar pentru minorii care l-au băgat în spital pe un șofer de la Bolt. Se pot întoarce acasă


Cei trei tineri care l-au lovit pe un șofer de Bolt cu o sticlă în cap, după ce acesta a refuzat să îi lase să urce în mașină cu alcool, au fost aduși sâmbătă la Parchet. 

În urma audierilor, procurorul a hotărât ca aceștia să fie plasați sub control judiciar pentru doar 60 de zile, ceea ce înseamnă că au fost lăsați liberi și se pot întoarce acasă.

„La data de 24 august, au fost prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, iar față de aceștia s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, transmite IPJ Cluj, pentru Știri de Cluj. 

Amintim că, un incident grav a avut loc vineri seara, în jurul orei 23:20, în piața Engels din Cluj-Napoca. Un șofer de Bolt a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap cu o sticlă de câțiva tineri beți. La sosirea echipajului SMURD bărbatul intrase în stop cardio-respirator după traumatismul grav. Iar după manevrele de resuscitare, acesta a fost transportat la spital cu un echipaj SMURD de tip terapie intensivă mobilă.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane necunoscute și un conducător auto de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care efectua transport de persoane în regim de taxi, acesta aflându-se staționat pe strada Ion Agârbiceanu.

În timpul stării conflictuale, persoanele necunoscute l-ar fi agresat fizic pe acesta, ulterior părăsind locul faptei.

Astfel, ca urmare a investigațiilor desfășurate în cauză, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii au fost identificate de polițiști, respectiv 3 minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din municipiul Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook