Duminica 6 Octombrie

Cluj: Cum s-a produs accidentul de azi noapte în care o femeie de 51 de ani a decedat. O mașină și un buldoexcavator au fost implicate


Noaptea trecută, pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit la un grav accident rutier în localitatea Tritenii de Jos, județul Cluj. Apelul de urgență a fost primit la ora 00:49, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ. Accidentul a implicat un autoturism și un buldoexcavator parcat. 

La sosirea echipajelor, victima era deja preluată de ambulanță și supusă manevrelor de resuscitare. Pompierii au continuat aceste manevre, dar, din păcate, femeia, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost declarată decedată.

,,La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 00.45, a avut loc un accident rutier pe DJ 151 C, în comuna Tritenii de Jos, soldat cu decesul unei persoane.

Din cercetările preliminare de la locul accidentului s-a constatat că un autoturism condus de o femeie de 51 de ani, din comuna Tritenii de Jos, care circula din direcția municipiului Câmpia Turzii înspre satul Tritenii de Sus, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un excavator staționat în afara părții carosabile.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul femeii de 51 de ani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă,” au transmis reprezentanții ISU Cluj.

accident-8-iulie-colaj.jpg

Comentarii Facebook