Cluj: Cum s-a produs accidentul feroviar din Câmpia Turzii. Un bărbat a ajuns la spital după ce o autoutilitară a fost lovită de tren


Pompierii din Turda au intervenit miercuri pentru descarcerarea unui bărbat rămas blocat într-o autoutilitară lovită de tren, la intrarea în Câmpia-Turzii. 

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat din Cluj-Napoca, care conducea o autoutilitară, nu ar fi respectat semnalele sonore și luminoase de la nivel cu calea ferată, fiind accidentat de un tren care circula pe relația Sibiu – Cluj-Napoca.

„La data de 14 august a.c., în jurul orei 10.00, a fost înregistrat un accident rutier pe strada Republicii din municipiul Câmpia Turzii, la trecere la nivel cu calea ferată curentă dublă, fără bariere.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 44 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea o autoutilitară, nu ar fi respectat semnalele sonore și luminoase de la nivel cu calea ferată, fiind accidentat de un tren care circula pe relația Sibiu – Cluj-Napoca.

În urma evenimentului, bărbatul de 44 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

Atât conducătorul auto, cât și mecanicul locomotivei au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite IPJ Cluj. 

Comentarii Facebook