Duminica 8 Septembrie

Cluj: Două mașini au fost foarte aproape de un accident, după ce unul dintre autoturisme a depășit un tir:,,A pus în pericol viața ta și a pasagerilor"


Depășirile riscante pe drumurile din Cluj sunt la ordinea zilei. Un nou accident rutier era pe cale să se producă atunci când o mașină a efectuat o manevră de depășire a unui tir. Era cât pe ce să intre în coliziune cu un alt autoturism.

Doar câțiva metri au lipsit până la o posibilă tragedie. Șoferul care a surprins momentul când o mașină care a depășit un tir era să provoace un accident frontal, a reușit să evite impactul, ieșind cu autovehiculul de pe partea carosabilă. 

Camera de bord a mașinii a captat mai multe imagini, pe care clujeanul le-a publicat pe o rețea de socializare, într-un grup destinat șoferilor din Cluj. 

,,A pus în pericol viața ta și a pasagerilor pentru alea câteva minute ce recuperează pana la destinație,” a comentat un utilizator.

,,De ce sa mai pierzi timpul cu unul care pune in pericol viata altora? Alo politia?si ai rezolvat…” a răspuns un bărbat.


Comentarii Facebook