Duminica 8 Septembrie

Cluj: Două persoane au suferit un atac de panică după ce un incendiu a izbucnit într-o bucătărie de vară. Pompierii intervin cu trei autospeciale


Un incendiu a izbucnit în satul Copăceni, comuna Săndulești, astăzi, 14 iulie, în jurul orei 14:30. 

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda intervin cu trei autospeciale pentru stingerea incendiului izbucnit la o bucătărie de vară.

Două persoane care au suferit atac de panică sunt tratate în aceste momente de către medici.

,,Pompierii din cadrul Detașamentului Turda intervin în aceste momente pentru a stinge un incendiu care a pornit de la o bucătărie de vară și s-a extins la acoperișul unei case în localitatea Copăceni, comuna Săndulești. La fața locului acționează 3 autospeciale cu apă și spumă. Două persoane care au suferit atac de panică sunt evaluate de către echipajul medical. Incendiul este localizat, pompierii lucrează pentru lichidare. Fără imagini până acum, au transmis ISU Cluj.

Incendiul a fost lichidat de către pompieri. Flăcările au afectat o suprafață de 140 mp din bucătăria de vară a imobilului.

Cei doi bărbați care au suferit un atac de panică în timpul incendiului nu au fost transportați la spital. 

,,Incendiul a fost lichidat, afectând o suprafață totală de aproximativ 140 de mp din bucătăria de vară, acoperișul casei și interiorul acestuia. Au fost evaluați din punct de vedere medical doi bărbați, însă nu a fost necesar transportul lor la spital. Pompierii cercetează în aceste momente cauza probabilă de izbucnire a incendiului," a mai transmis ISU Cluj.


Comentarii Facebook