Cluj: Eveniment de sterilizare gratuită la câini și pisici organizat de USAMV. Când va avea loc și cum se pot face înscrierile


Un eveniment comunitar realizat de către Facultatea de Medicină Veterinară USAMV Cluj-Napoca de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor va avea loc vineri, 5 iulie. 

Între orele 9:00 - 16:00, 3 și 4 iulie, vor avea loc înscrierile, care se vor face telefonic. 

,,Evenimentul comunitar anual Spay Day - Maratonul sterilizărilor gratuite la câini și pisici, organizat de Facultatea de Medicină Veterinară  USAMV Cluj-Napoca a universității noastre, va avea loc în 5 iulie 2024, începând cu ora 8.30, în baza înscrierilor proprietarilor de animale. 

Înscrierile vor avea loc telefonic – 0751/397252, în limita locurilor disponibile, în 3 și 4 iulie, doar în intervalulul orar 9.00 – 16.00, iar intervențiile chirurgicale se vor face apoi în ordinea listelor formate. 

Campania comunitară anuală este destinată în primul rând proprietarilor de animale de companie cu posibilități financiare limitate, dar și animalelor fără proprietar. Proprietarii de animale care se vor înscrie sunt rugați să nu hrănească pisicile și câinii cu cel puțin 12 ore înaintea programării la sterilizare. 

Încă de la prima ediție, campania comunitară este susținută de Maravet, prin frunizarea de materiale și consumabile necesare. Felicitări tuturor participanților și mult succes!” au transmis reprezentanții USAMV pe o rețea de socializare.


Comentarii Facebook