Cluj: Incendiu DEVASTATOR. 15 hectare de litieră de pădure în flăcări/ Pompierii au prevenit extinderea focului și luptă să stingă ultimele focare VIDEO


Intervenție de succes a pompierilor clujeni: Incendiu de litieră pe o suprafață de 15 hectare, controlat

Astăzi, în zona Măgăoaja, județul Cluj, a avut loc un incendiu de proporții, care a afectat aproximativ 15 hectare de litieră. La fața locului, 13 pompieri au intervenit rapid cu mijloace de primă intervenție, reușind să împiedice propagarea incendiului dincolo de limitele inițiale și să lichideze cea mai mare parte a focarelor de foc.

Intervenția promptă și eficientă a echipelor de salvatori a prevenit extinderea incendiului, protejând astfel zonele adiacente. În prezent, pompierii continuă să acționeze pentru identificarea și lichidarea focarelor ascunse, asigurându-se că nu mai există riscul reaprinderii incendiului. 

„La fața locului acționează 13 pompierii cu mijloace de primă intervenție, reușind să se împiedice propagarea mai departe de limitele în care a fost găsit și să se lichideze cea mai mare parte din focarele incendiului. În continuare se acționează pentru identificarea focarelor ascunse și pentru lichidarea acestora”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Comentarii Facebook