Vineri 27 Septembrie

Cluj- Incendiu în miez de noapte la Jucu! Bucătărie în flăcări. O pensiune și o casă au fost la un pas de a fi distruse!


Noaptea trecută, pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la o bucătărie de vară din localitatea Jucu Herghelie, comuna Jucu. Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 03:05, echipele de intervenție fiind mobilizate rapid la fața locului.

Având în vedere că pe aceeași proprietate se află și o pensiune, la intervenție au fost suplimentate echipaje din Cluj-Napoca și Dej. În total, la fața locului au acționat trei autospeciale cu apă și spumă, o autoscara și o ambulanță SMURD. Incendiul s-a manifestat exclusiv la bucătăria de vară, afectând o suprafață de aproximativ 70 mp.

Intervenția rapidă a pompierilor a prevenit extinderea flăcărilor către casa de locuit din lemn și pensiune, care nu au suferit daune. Din fericire, nu au fost persoane rănite în urma incidentului. Conform primelor informații, incendiul ar fi fost cel mai probabil provocat de un scurtcircuit la un frigider.

„În condițiile în care pe aceeași proprietate exista și o pensiune, forțele au fost suplimentate cu autospeciale de la Cluj-Napoca, respectiv Dej. În cele din urmă, la misiune au luat parte trei autospeciale cu apă și spumă, autoscara și o ambulanță SMURD. Incendiul s-a manifestat doar la bucătaria de vară, pe o suprafață de aproximativ 70 mp, iar prin intervenția promptă a pompierilor s-a reușit protejarea casei de locuit, construită din lemn. De asemenea, nici pensiunea nu a fost afectată”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Comentarii Facebook