Cluj: Incendiu spectaculos pe Autostrada Transilvania A3. O mașină a fost distrusă COMPLET de flăcări! De la ce a pornit nenorocirea


O mașină a fost cuprinsă de flăcări, sâmbătă dimineața, pe autostrada Transilvania, în apropiere de Municipiul Câmpia Turzii.

Din fericire incidentul nu a fost soldat cu victime. Cel mai probabil totul a pornit de la o defecțiune electrică la motor. 

Apelul a fost făcut în jurul orei 09:00 la numărul de urgență, iar salvatorii au intervenit rapid cu o autospecială cu apă și spumă pentru lichidarea incendiului.

,,Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în urmă cu puține momente pentru a stinge un incendiu care a cuprins un autoturism aflat pe autostrada A3, în apropiere de Municipiul Câmpia Turzii. Incendiul s-a manifestat generalizat, însă din fericire nu au existat victime. Cel mai probabil, flăcările au izbutit din cauza unei defecțiuni electrice la compartimentul motor, iar la misiune a luat parte o autospecială cu apă și spumă,” a transmis ISU Cluj.


Comentarii Facebook