Cluj: Incident neplăcut pentru un șofer care și-a parcat mașina în Gheorgheni:,,Costurile pot fi enorme, având fibră de carbon, lovitura e zdravănă"


Un șofer din Cluj a avut parte de o surpriză neplăcută, atunci când și-a găsit mașina lovită, în cartierul Gheorgheni, astăzi, 4 august.

Întâmplarea a avut loc pe strada Detunata 3, cel mai probabil pe parcursul zilei de sâmbătă. Clujeanul care nu și-a folosit mașina timp de două zile, a avut parte de o surpriză urâtă atunci când și-a găsit autoturismul lovit. 

În încercarea de a găsi ,,autorul” acestei lucrări, șoferul a scris un mesaj pe o rețea de socializare, într-un grup destinat șoferilor.

,,Mi-am găsit mașina lovită pe Detunata 3, probabil ieri sau azi noapte, nu am folosit mașina de vineri până azi. Aveam număr în geam deci cine mi-a lovit mașina clar nu avea bun simț așa că apelez la voi, dacă a văzut cineva ceva weekendul aceasta. Costurile pot fi enorme, mașina având structura din fibra de carbon iar lovitura este una zdravănă. Autorul pare să aibă o mașină tot albă,” a scris clujeanul pe o rețea de socializare.


Comentarii Facebook