Vineri 18 Octombrie

Cluj- Incident periculos la o trecere peste calea ferată: O mașină ȘCOALA nu a oprit la timp și bariera s-a lăsat peste autovehicul- FOTO/VIDEO


Un incident extrem de periculos care ar fi putut să aibă consecințe dramatice a avut pe strada Fabricii de Zahăr din Cluj-Napoca, la trecerea de cale ferată. O mașină ȘCOALA nu a reușit să oprească la timp, iar bariera s-a lăsat peste autoturism. Asta, deși potrivit martorilor semnalele acustice și luminoase funcționau și părea, practic, imposibil să nu le observi.

Evenimentul a fost surprins atât în imagini video, cât și în fotografii, de către un martor care le-a trimis Știri de Cluj.

„Scoala de șoferi: asa instructor asa elevi!  Nici cu 10 km/h cum circulă, de obicei, tot nu au reușit sa vadă semnalele acustice și luminoase. Înțeleg poate elevul, dar la instructorul?”, ne-a scris sititorul Știri de Cluj

Din fericire, nu au fost raportate victime, dar incidentul a atras atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație la trecerile de cale ferată.

Autoritățile recomandă tuturor șoferilor să fie extrem de atenți și să respecte semnalele și barierele la trecerile de cale ferată.

barierar picata peste masina scoala de soferi foto 2.jpg

Comentarii Facebook