Cluj: Individul care a provocat incendiul de proporții din Morlaca, reținut! Bărbatul ar fi făcut totul din răzbunare. Unde s-a ascuns de polițiști


Un incendiu de proporții a cuprins o gospodărie din satul Morlaca în noaptea de duminică spre luni. 

În urma cercetărilor, polițiștii au reținut și un bărbat pe care îl suspectează că ar fi dat foc intenționat casei. 

Flăcările au cuprins în acea noapte un grajd, un garaj și parțial mansarda unei locuințe care se afla în construcție, dar au distrus și mai multe utilaje și o mașină.

Piromanul ar fi chiar viitorul ginere al proprietarilor, informează surse judiciare ale infohuedin.ro. 

Acesta s-ar afla într-o relație cu fiica celor care dețin casa, iar incendiul ar fi fost ,,o formă de răzbunare”.

Potrivit sursei citate, bărbatul din Suceava se afla la casa socrilor pentru a-și vizita cei doi copii, moment în care a intrat într-un conflict cu viitorul socru. Lucrurile au degenerat fiind nevoie și de intervenția polițiștilor, care i-au amendat pe ambii scandalagii.

După ceva timp bărbatul s-ar fi întors și și-ar fi pus planul în acțiune. Odată urcat în podul casei socrilor ar fi dat foc unui obiect vestimentar și s-ar fi făcut nevăzut.

Acesta s-ar fi deplasat pe jos spre Huedin. Bărbatul ar fi stat ascuns mai mult timp sub un pod, alegând înt-un final să meargă la cumpăraturi. A intrat mai apoi într-un non-stop de unde voia să cumpere vin și icre, potrivit surselor menționate.

,,Polițiștii au identificat și depistat în scurt timp persoana bănuită de comiterea faptei fiind vorba de un bărbat în vârstă de 38 de ani din județul Suceava.

În baza materialului probator administrat, la data de 13 august a.c., s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de acesta. Reamintim faptul că, la data de 12 august a.c., polițiștii au fost sesizați despre un incendiu izbucnit la un imobil din comuna Poieni. La fata locului pompierii au lichidat incendiul care se manifesta generalizat la un garaj și la acoperisul unei locuințe”, au transmis polițiștii.

Magistrații au decis miercuri ca acesta să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incendiului. 

Comentarii Facebook