Cluj: O mașină a luat foc la ieșirea din Gilău. Trei persoane au fost transportate la spital - FOTO


Accident rutier petrecut pe DN1 E60 la intrare în localitatea Gilău

O mașină a izbucnit în flăcări, în după-amiaza zilei de 20 iunie, în jurul orei 15:00, la ieșirea din Gilău spre Huedin.

Pompierii intervin pentru stingerea incendiului și asigurarea măsurilor necesare.

,,Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că traficul a fost reluat pe DN 1 Cluj-Napoca - Huedin, pe raza localității Gilău, județul Cluj.

În urma leziunilor suferite după ce autoturismul în care se aflau a lovit un cap de pod, trei persoane au necesitat transportul la spital", au transmis reprezentanții INFOTRAFIC.

Reprezentanții ISU Cluj au declarat:

”La fața locului au ajuns două autospeciale cu modul de descarcerare și pentru stingerea incendiilor, două echipaje SMURD și unul al Serviciului de Ambulanță Județean.

În momentul sosirii echipajelor operative, autoturismul ieșit în afara părții carosabile era cuprins în mare parte de flăcări. Ocupanții, respectiv un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani și doi minori, erau ieșiți în afara autoturismului.

Aceștia au fost consultați de către echipajele SMURD și SAJ, fiind transportați ulterior la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări aceștia erau conștienți și cooperanți.

Pompierii au lichidat în scurt timp incendiul, fiind împiedicată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit”


Comentarii Facebook