Cluj: Om al străzii din Gheorgheni, agresat de un grup de adolescenți: „Aruncau cu petarde în cușca în care stă”


Un om al străzi care se adăpostește într-o debara părăsită din Gheorgheni este atacat constant de un grup de adolescenți. Situația a fost semnalată de un clujean care a solicitat sprijinul Primăriei Cluj-Napoca în această situației. 

Potrivit acestuia, omul trăiește în condiții extrem de grele și își face nevoile pe trotuarele din zonă, fapt care duce la un disconfort major pentru locuitori. 

Pe lângă aceste lucruri, bărbatul este victima unui grup de aproximativ 10 adolescenți, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, care și-au făcut un obicei din a-l agresa. 

Clujeanul care a semnalat problema susține că adolescenții i-au aruncat chiar și petarde în adăpostul bărbatului. 

În cartierul Gheorgheni, la intersecția str. Liviu Rebreanu cu str. Băița, exact pe colț, într-o debara părăsită, stă de câteva luni un om fără adăpost, în niște condiții greu de imaginat.

Pe trotuar nu se poate trece din cauza mirosului puternic (tot acolo, lângă trotuar, își face nevoile fiziologice). De aproximativ 2 săptămâni (între 21.00 - 22.00), un grup de 10 - 13 copii (14 - 16 ani) se întâlnesc zilnic la locația menționată și agresează acest om al străzii.

Ieri seară, în jurul orei 21.45, îi aruncau petarde în cușca în care acesta stă. Fiind și un caz de asistență socială, dar și unul de tulburare a liniștii publice, avem următoarele solicitări: 

1. Fiind clar un caz de asistență socială, cerem implicarea autorităților competente. Cu siguranță se găsește un cămin pe bani publici în care să-și găsească un loc (mai ales că urmează iarna).

2. Implicarea poliției locale în regim de urgență: zona amintită a devenit o zonă de interes pentru acești copii care se distrează agresându-l pe acest om. Lumea se implică, îi împrăștie, dar fug cu trotinetele electrice și apar din nou.”, a transmis clujeanul care a semnalat situația. 


Comentarii Facebook