Cluj - orașul prețurilor de 5 stele. Un clujean a cumpărat în Italia CINCI apartamente la prețul UNUI apartament în Cluj: „Cu trei camere” - VIDEO


Cu prețuri care ating cote greu de imaginat, piața imobiliară din Cluj-Napoca continuă să uimească, provocând discuții și comparări incredibile. Un clujean dezvăluie că suma de 220.000 de euro i-a adus nu unul, ci cinci apartamente de trei camere în Italia, în timp ce în Cluj, aceeași sumă ar fi suficientă pentru achiziția unui singur apartament. 

O astfel de discrepanță alimentează dezbateri și întrebări despre justificarea prețurilor într-unul dintre cele mai scumpe orașe din România. 

Un vlogger clujean a întrebat aleatoriu, mai multe persoane din Cluj, cât de justificate sunt prețurile apartamentelor din Cluj, iar unele răspunsuri te lasă fără cuvinte. 

„Dacă se plătește da, dar e păcat. De exemplu, eu am cumpărat cu 220.000 de euro cinci apartamente de trei camere, pe malul mării tireniene, în nordul Calabriei. Cu 220.000 aici cred că cumperi, să zic la cheie, amenajat, cum le-am luat eu, cumperi unul, unul de trei camere cred că, nu știu dacă îți ajung”, a relatat un clujean. 

Vlogger: Deci ai vândut un apartament aici și ți-ai luat trei în Italia?

„Apartament cu trei camere da și am luat cinci în Italia”, a punctat bărbatul. 

Deși închiriază apartamente, unii clujeni consideră că prețul este „o mizerie” și orașul are nevoie de mai multe locuințe sociale pentru tineri: 

„Nu, este o mizerie. Sunt proprietar de apartament, dar pot să spun că este o mizerie. Dau în chirie apartament, dar pot să spun că prețurile la chirii sunt o mizerie.

Ar trebui să fie un program foarte foarte clar, prin care să se construiască locuințe sociale, nu mai multe locuințe cum a spus un candidat, locuințe sociale, locuințe care să fie date la tineri, la prețuri rezonabile, doar așa vor scădea prețurile la chirii”, spune un clujean. 

Un tânăr face puțin „haz de necaz”: „Depinde cu cine stai, dacă stai cu cel puțin șapte oameni e ok”.

video. Instagram/vladborla


Comentarii Facebook