Cluj: Pădurea de lângă Baza Sportivă „La Terenuri”, transformată în camping de oamenii fără adăpost: „Și-au instalat corturi improvizate”


Pădurea de lângă Baza Sportivă „La Terenuri” a fost transformată în camping de oamenii fără adăpost. 

O clujeancă susține că zona este împânzită de corturi improvizate și de deșeuri.  Femeia a relatat că, în cei 20 de ani de când frecventează zona, nu a văzut niciodată o situație similară.

Ea a solicitat Primăriei Cluj-Napoca să evacueze oamenii fără adăpost care și-au instalat corturile în pădure și să igienizeze zona respectivă.

Bună ziua! În pădurea de lângă Baza Sportivă "La Terenuri", chiar mai sus de terenurile de baschet, am constatat cu stupoare că este plin de deșeuri, oameni fără adăpost, care au făcut o mizerie de nedescris. Aceștia și-au instalat niște corturi improvizate.

De mai bine de 20 de ani frecventam zona și niciodată nu am mai găsit asemenea mizerie. Din păcate, nu am avut inspirația să fac niște poze să le pot atașa. Avem rugămintea să luați măsurile necesare pentru evacuarea acestor persoane și igienizarea zonei respective. Mulțumesc!”, a relatat o clujeancă.

*Fotografie cu caracter ilustrativ!

Comentarii Facebook