Cluj: Pupu, un câine din Pata Rât, a fost lovit grav de o mașină. Femeia care a provocat accidentul a plecat de la locul faptei - FOTO


Un câine a fost lovit grav de o mașină în Pata Rât. Animalul a ajuns la spital cu  hemoragia internă și fractură craniană. Șoferița care a provocat accidentul a plecat de la fața locului.

Aceasta a spus că s-a speriat și a fugit de la locul accidentului deoarece s-a speriat.

O asociația de medicină veterinară a expus cazul pe o rețea de socializare, povestind cele întâmplate cu cățelușul Pupu.

,,În prima fotografie, Pupu e fericit la Pata Rât. În a doua, e izbit de o mașină, iar șoferița a plecat. Cică s-a speriat de «țiganii» care i-au bătut în geamuri a scandal, că de ce a lovit câinele. Noi zicem că putea rămâne cu geamurile închise și putea să sune la poliție, că e atacată. Dar, de rămas la „locul faptei” putea să rămână. Din demnitate, din bun simț, din datoria de a repara ce a stricat,” potrivit Tac.social.

Până la urmă animalul a reușit să fie transportat la spital, însă acesta se află într-o stare gravă.

,,Câțiva oameni l-au găsit pe Pupu și au stat lângă el până când Arca lui Noe, Cluj (mulțumim!) a sosit și l-a transportat la spital. Pupu e rău, hemoragia internă și fractura craniană nu lasă mult loc de speranță. 

N-am numărat niciodată câinii de la Pata Rât care sunt zdrobiți de mașini, dar va trebui s-o facem. Fiindcă le pierdem șirul,” potrivit aceleiași asociații.

pupu-1.jpg

image (3).png


Comentarii Facebook