Cluj: Raliuri ilegale la CREIC! Clujenii încearcă să-i oprească pe vitezomani de peste 2 ani: „Ori e rea-voință, ori sunt interese de altă natură”


Locuitorii din zona Centrului Regional de Excelență pentru Industrii Creative (CREIC) din Cluj-Napoca trăiesc de luni bune un coșmar continuu. Principalul motiv este zgomotul provocat de motoarele turate la maxim. 

De mai bine de doi ani, clujenii depun zeci sau chiar sute de sesizări la Primăria Cluj-Napoca, însă fără niciun rezultat vizibil. Fenomenul pare să crească, iar locuitorii sunt din ce în ce mai deranjați.

Oamenii se plâng că parcarea din apropierea caselor lor este utilizată ca un spațiu neoficial de raliuri. Pasionați de mașini și motocicliști se întâlnesc acolo pentru a-și testa motoarele, provocând un zgomot infernal, în special noaptea târziu. 

Iar se turează motoare la Creic și se aude gălăgie foarte mare pe o rază foarte mare în jur. Vă rog rezolvați urgent problema și nu vă mai ascundeți în spatele unor răspunsuri sterile de genul: "am transmis Poliției Române spre analiză și competentă soluționare".

Nu cred că mai există în acest oraș un fenomen atât de deranjant, care să dureze de mai bine de 2 ani de zile continuu și să nu se ia nicio măsură. Ori e rea-voință, ori sunt interese de natură penală.”, a transmis un clujean. 


Comentarii Facebook