Vineri 18 Octombrie

Cluj- Șofer inconștient surprins mergând sute de metri cu mașina pe trotuar lângă Iulius Mall. Aproape intră într-un indicator rutier- VIDEO

Incidentul mai puțin obișnuit a avut loc pe Aleea Slănic din Cluj-Napoca, între sensul giratoriu de la Interservisan și Iulius Mall. Șoferul a fost surprins conducând mașina pe trotuar și pe carosabil în același timp, pe o distanță de câteva sute de metri, absolut fără nicio explicație, întrucât banda era liberă.

Abia când a ajuns în dreptul unui indicator rutier cu ”Oprirea interzisă”, ce era amplasat pe trotuar, coboară. Nu de alta, dar intra direct în indicator.  Scenele filmate de un alt șofer, șocat de modul în care circula cel din fața lui, au fost postate pe rețelele de socializare și au provocat un val de reacții dintre cele mai diverse.

În timp ce unii utilizatori și-au exprimat indignarea și îngrijorarea pentru siguranța celor din jur, alții au folosit un strop de umor în încercarea de a găsi explicații pentru comportamentul cel puțin neobișnuit al șoferului.  Probabil "ultimă picătură de motorină", au spus oamenii, a fost cauza care l-a determinat pe șofer să încerce să jongleze între trotuar și carosabil. 

Dincolo de replicile amuzante, însă, putem observa în ultimul timp în trafic tot mai mulți șoferi care ignoră regulile de circulație și siguranța participanților în trafic.

Este vital ca poliția să ia măsuri serioase pentru a preveni repetarea incidentelor de acest fel în viitor. 

Comentarii Facebook