Sambata 14 Septembrie

Cluj: Șoferul unui BMW care a parcat pe trotuar, supărat că și-a găsit mașina zgâriată: „Trebuia să-ți asumi când ai parcat așa”


Șoferul unui BMW a avut parte de o surpriză neplăcută, după ce și-a parcat mașina pe un trotuar de pe strada Șoimului din Cluj-Napoca. 

Acesta s-a plâns că și-a găsit mașina zgâriată, iar poliția i-a dat numai o dovadă care să-l ajute pentru repararea mașinii. 

„Ieri (28.08.2024) în intervalul 18-19:00 cineva mi-a frecat mașina pe strada Șoimului în dreptul nr. 22A. Dacă cineva a văzut incidentul sau cunoașteți asociația de proprietari de la nr. 22A, vă rog să mă contactați. Am văzut că sunt camere pe imobil.

Am fost la poliție, dar am primit numai o dovadă de reparație.”, a transmis șoferul mașinii parcate pe trotuar, pe rețelele de socializare. 

Internauții au reacționat imediat. În timp ce unii au empatizat cu șoferul de BMW, alții i-au criticat gestul de a ocupa trotuarul și de a îngreuna circulația altor șoferi și a pietonilor. 

Ce cauți cu mașina pe trotuar? Sper să vadă și Poliția Locală și să-ți dea o amendă binemeritată. Este interzis să staționezi neregulamentar pe trotuar! Tu ai măcar un pic de bun simț, șofer de BMW?

Dacă acolo erai și când s-a întâmplat faza, sper ca autorul să te pună să plătești și tu jumătate, pentru că este CULPĂ COMUNĂ. Baftă. Eventual dă o locație exactă, să mai treacă pe acolo Poliția Locală să facă curățenie pe trotuare!”;

Restul mașinilor nu le vezi? Sau te-ai gândit să te iei de el doar pentru că a postat aici să ceară ajutor... Îl poți ajuta cu problema despre care a postat?”;

Strada Șoimului fiind îngustă și cu mașini parcate pe ambele sensuri, nu ar trebui să vă mire faptul că se întâmplă evenimente neplăcute de genul.

Dacă parcați ilegal - există indicatoare cu oprirea interzisă și se mai ridică mașini din când în când - ar trebui să vă asumați faptul că la un moment dat cineva o să vă frece mașina.”.


Comentarii Facebook