Cluj: Strigătul de disperare al unei mămici care nu-și poate plimba bebelușul din cauza mașinilor parcate ilegal: „Este un coșmar”


O mămică din Cluj-Napoca a tras un semnal de alarmă în legătură cu fenomenul parcărilor ilegale din municipiu. Pentru că există prea puține parcări, oamenii aleg să-și lase mașinile pe trotuare sau pe carosabil, blocând astfel circulația pietonilor și îngreunând traficul rutier. 

Oamenii ajung să se expună la pericolul de a fi loviți de mașini, pentru că trebuie să ocolească pe carosabil mașinile care ocupă trotuarul. 

Chiar și în momentul în care șoferii reușesc să lase câțiva centimetri pentru pietoni, nu se gândesc că o persoană cu dizabilități sau părinții care vor să-și plimbe copiii în cărucioare nu mai au acces din cauza mașinilor parcate ilegal. 

Mămica unui bebeluș de cinci luni a relatat că fiecare zi în care iese cu micuțul la plimbare este un coșmar. Ea a solicitat Primăriei Cluj-Napoca să ia măsuri împotriva celor care parchează ilegal pe trotuare. 

Sunt mămică unui bebeluș de 5 luni. Merg în fiecare zi cu căruciorul la plimbare și este un coșmar. Vă rog frumos faceți ceva cu acești indivizi care parchează pe tot trotuarul. Și eu sunt șofer, nu am loc de parcare în fața casei, dar parchez cu gândul la oamenii care trebuie să circule!”, a transmis o clujeancă. 


Comentarii Facebook