Miercuri 18 Septembrie

Cluj: Tâlhărie în Câmpia Turzii! Un tânăr de 25 de ani i-a smuls din mână plasa unui bărbat


Un tânăr de 25 de ani din Câmpia Turzii a fost reținut după ce i-ar fi smuls o plasă din mână unui bărbat de 52 de ani cu bunuri personale și a fugit. Polițiștii l-au prins după câteva zile de căutări.

„La data de 9 septembrie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, la data de 4 septembrie, în jurul orei 18.40, o persoană necunoscuta, i-ar fi smuls o plasă din mână unui bărbat de 52 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, în care avea mai multe bunuri personale.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de către polițiști, în cursul zilei de 9 septembrie, a fost depistat un tânăr de 25 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, bănuit de comiterea faptei.

Acesta a fost condus la sediul unității pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă”, transmite IPJ Cluj. 

După expirarea măsurii reținerii, cel în cauză a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul judecătoriei Turda, unde s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Foto 2.jpeg

Comentarii Facebook