Vineri 11 Octombrie

Cluj: Tânăr de 25 de ani, salvat cu greu de pompierii clujeni, după ce și-a prins mâna într-un utilaj agricol. O clipă de neatenție era să-l coste viața!


Tânăr de 25 de ani, rănit după ce și-a prins mâna într-un utilaj agricol! Pompierii au intervenit cu utilaje speciale pentru a i-o scoate

În urmă cu puțin timp, pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit rapid în localitatea Ghirolt, comuna Aluniș, județul Cluj unde un bărbat a suferit un accident grav, prinderea unui membru superior într-un utilaj agricol.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în urmă cu puține momente în localitatea Ghirolt, comuna Aluniș, unde un bărbat și-a prins un membru superior într-un utilaj agricol. Forțele noastre i-au eliberat acestuia membrul superior folosind echipamentele din dotare. Victima are aproximativ 25 de ani, este conștientă și va fi transportată la spital de către un echipaj SAJ. La misiune au luat parte pompierii de la Punctul de Lucru Gherla. De la această intervenție nu avem imagini”, au declarat reprezentanții ISU Cluj

În ciuda gravității situației, bărbatul este conștient, iar intervenția promptă a echipelor de salvare a făcut posibilă eliberarea sa în timp util. Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele accidentului.

Comentarii Facebook