Duminica 8 Septembrie

Cluj: Tineri, reținuți după ce au vrut să fure dintr-un magazin din Gherla! În încercarea de a scăpa, unul dintre ei a agresat paznicul


Doi tineri au fost reținuți de polițiști după ce au încercat să fure mai multe produse dintr-un magazin din Gherla. Unul dintre ei a lovit paznicul în încercarea de a scăpa. 

,,La data de 7 iunie a.c. polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Gherla au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi tineri de 26, respectiv 27 de ani, din municipiul Dej, respectiv comuna Cășeiu, primul fiind cercetat sub aspectul infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de furt calificat și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cel de- al doilea pentru tentativă la furt calificat și amenințare.'' transmite IPJ Cluj.

 Cei doi ar fi încercat să fure produsele joi în jurul orei 21.50 însă au fos surprinși de agentul de pază înainte de a trece de casele de marcat express.

Unul dintre ei l-ar fi amenințat pe paznic și ar fi fugit însă celălat ar fi devenit agresiv, lovindu-l.

,,În acel moment, pentru a-și asigura scăparea, unul dintre ei i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență și ar fi părăsit imediat incinta, iar celălalt ar fimanifestat un comportament agresiv, agresându-l fizic pe agentul de pază.", potrivit IPJ Cluj.

Astfel, prin acțiunile sale acesta a creat o stare de temere pentru celelalte persoane prezente în locație, tulburând ordinea și liniștea publică.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore. 

Comentarii Facebook