Miercuri 18 Septembrie

Cluj: Traficant de stupefiante din Turda, săltat de polițiști. Individul a fost prins lângă casă cu 5 pungi pline de ,,marfă”


Un traficant de substanțe psihoactive a fost reținut de polițiștii clujeni.

Autoritățile i-au documentat activitatea infracțională aproape 2 ani, acesta fiind cercetat sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efect  psihoactiv.

Acesta vindea droguri clujenilor cu 50 de lei gramul.

,,Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada ianuarie 2023 - septembrie 2024, în mod repetat, în baza aceleiași rezoluții infracționale și fără a deține autorizație de la A.N.S.V.S.A., persoana cercetată ar fi manipulat și vândut substanțe psihoactive din clasa catinonelor (2-MMC), către consumatori din județul Cluj, cu 50 de lei pentru un gram.”, transmite IPJ Cluj.

Asupra persoanei cercetate au fost descoperite 5 pungi pline de droguri, pe care urma să le vândă. 

,,În contextul punerii în aplicare a mandatului de percheziție domiciliară, în municipiul Turda, aceasta a fost depistată în proximitatea locuinței, în timp ce ar fi avut asupra sa 5 pungi, conținând aproximativ 70 de grame de substanță psihoactivă  (2-MMC) destinate vânzării.”, transmite IPJ Cluj.

În locuință au fost găsite și obiecte cu urme de praf dar și alte probe.

Procurorii DIICOT Cluj au  au dispus reținerea persoanei cercetate, pentru 24 de ore, magistrații din cadrul Tribunalului Cluj luând decizia ca traficantul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.


Comentarii Facebook