Cluj: Trei persoane rănite au fost transportate la spital în urma unui accident rutier în Gherla. Medicii au intervenit de urgență


Un accident rutier a avut loc la ieșire din Gherla pe drumul spre Fizeșu Gherlii, astăzi, 4 septembrie, în jurul orei 10:20.

Un singur autoturism a fost implicat în evenimentul rutier. În urma acestuia, trei persoane, un bărbat o femeie și un minor, primesc îngrijiri de la medici. 

ISU Cluj a intervenit la această misiune pompierii de la Punctul de Lucru Gherla, o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SUMRD.

,,Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut la ieșire din Gherla, spre comuna Fizeșu Gherlii. Din primele date, în accident a fost implicată o autoutilitară. Nu există persoane încarcerate, iar un bărbat, o femeie și un minor necesită îngrijiri medicale. La misiune iau parte pompierii de la Punctul de Lucru Gherla, cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. Partea medicală este suplimentată și cu o ambulanță SAJ,” a transmis ISU Cluj. 

În urma evaluărilor medicale, toate cele trei persoaneu au fost transportate la spital.

,,Toate cele trei persoane au fost transportate la spital," a precizat ISU Cluj.


Comentarii Facebook