Vineri 20 Septembrie

Cluj: Un bărbat a închiriat echipamente de construcții însă ,,a uitat” să le înapoieze. A creat un prejudiciu de 70.000 lei


Un clujean de 33 de ani a alertat poliția din Huedin după ce a împrumutat, mai multe echipamente de construcții, unui alt bărbat, însă nu le-a mai primit înapoi. 

Cu toate că cele două persoane au stabilit un termen la care echipamentele trebuie înapoiate, făptașul a încercat să le ,,facă uitate.”

Poliția a fost alertată despre acest caz. În scurt timp echipamentele au fost găsite și returnate proprietarului. Bărbatul în vârstă de 40 de ani, care a uitat în prealabil să înapoieze echipamentele, a creat un prejudiciu de 70.000 de lei și este cercetat de oamenii legii pentru infracțiunea de abuz de încredere.

,,La data de 31 iulie a.c., la nivelul Poliției orașului Huedin a fost înregistrată o sesizare privind infracțiunea de abuz de încredere.

În fapt, polițiștii au fost informați de către un bărbat, de 33 de ani, despre faptul că o persoană ar fi închiriat de la acesta, de la începutul lunii iunie până în data de 25 iulie a.c., mai multe echipamente de construcții, fără a le restitui la termenul stabilit, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 70.000 de lei.

Astfel, polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale au administrat probe cu privire la cele menționate, stabilind că persoana bănuită, de 40 de ani, ar fi depozitat echipamentele în curtea unui imobil din Huedin, însușinduși-le pe nedrept.

În acest context, bunurile au fost recuperate în totalitate, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz de încredere,” a transmis IPJ Cluj.


Comentarii Facebook