Cluj: Un copil a ajuns la spital din cauza unor muncitori neatenți! Mama micuțului e revoltată: „S-a umplut de așchii la locul de joacă”


O mămică din Cluj-Napoca este revoltată, după ce copilul ei a ajuns la medic din cauza unor lucrări neterminate, făcute de mântuială în parcul de joacă de pe strada Bărc III. 

Femeia susține că, în urmă cu câteva zile, au fost înlocuite câteva scânduri de la ansamblul de joacă. Însă, muncitorii nu s-au obosit să strângă după ei și au lăsat în urmă foarte multe așchii. 

Astfel, copilul ei a fost o victimă clară a neatenției și, după numai câteva minute petrecute în parc, micuțul s-a umplut de așchii care i-au intrat în piele. 

Femeia a afirmat că parcul nu este unul sigur până când nu va fi curățat temeinic. Mai mult, așchiile nu sunt singura problemă. Ea a relatat că a găsit pe jos șuruburi mari și ruginite.

În parcul de pe Barc au fost înlocuite niște scânduri de la ansamblul de joacă, iar în urma lucrărilor au rămas foarte multe așchii pe jos. Ca urmare, copilul meu s-a umplut de așchii astăzi și am ajuns la medic.

Vă rog să solicitați curățarea parcului! De asemenea, lipsește o treaptă de la una dintre scări, o bară de susținere de la toboganul mare, iar pe jos am găsit șuruburi mari și ruginite. Totodată, lipsește un gard de protecție spre Someș și o portiță la intrarea de pe stradă.

Vă rog să remediați problemele expuse astfel încât parcul să fie sigur pentru copii.”, a semnalat clujeanca. 

Comentarii Facebook