Cluj: Un parc din Gheorgheni a devenit loc de adunare pentru indivizi dubioși. Clujenii cer camere video: Agasează trecătorii cerșind și vorbind vulgar



Clujenii care locuiesc în Gheorgheni se plâng că parcul de joacă de pe Aleea Slănic este complet neîngrijit. Aceștia susțin că gardul viu nu a fost toaletat de foarte mult timp, lucru care ar face ca zona să arate ca și cum ar fi abandonată.

Mai mult, aceștia susțin că indivizi dubioși au început să frecventeze locul de joacă, cerșind și agasând trecătorii. De asemenea, aici s-ar aduna după lăsarea serii și anumite persoane care ar consuma alcool sau stupefiante, spun cei care locuiesc în zonă. Clujenii cer ca zona să fie monitorizată de autorități, prin montarea unei camere video.

,,Parcul de joacă de lângă Aleea Slănic și Centrala termică: Gardul viu nu a fost încă tuns, a crescut foarte mult dând un aspect zonei de teren abandonat. Datorită lipsei supravegherii video și tufelor de gard viu, crescut la aproape 2 m înălțime, parcul a devenit locul frecventat de elemente dubioase, niște bande de rromi care au aruncat haine vechi, așternuturi improvizate și alte resturi sub gardul viu. Gardul viu a devenit umbrar pentru aceștia.

Mai mult, aceste elemente, cetele de rromi la care se adaugă și indivizi consumatori de alcool și drogați agasează trecătorii fie cerșind, fie vorbind vulgar. Datorită abandonării zonei de către autorități aceasta a devenit un loc nesigur.

Vă solicităm să obligați firma de întreținere spații verzi să-și onoreze obligațiile contractuale să tundă gardul viu și să întrețină corespunzător parcul de joacă. Vă rugăm să dispuneți instalarea unei camere de monitorizare video pentru siguranța zonei dat fiind că este o zonă intens circulată și foarte frecvent mobilierul stradal și autoturisme parcate sunt vandalizate”, le-a reclamat un locuitor din Gheorgheni autorităților locale. 


Comentarii Facebook