Vineri 20 Septembrie

Cluj: Un parc pentru copii de pe strada Plopilor duhnește a WC public: „Nu putem lăsa copilașii din zonă să se joace în acel miros”


Mai mulți clujeni susțin că un parc de joacă pentru copii de pe strada Plopilor din Cluj-Napoca a început să miroasă precum un WC public. 

Oamenii au relatat că, fix lângă parc, a fost amplasată o toaletă provizorie pentru muncitorii care lucrează la reabilitarea blocurilor din zonă. Pentru că nu este curățată zilnic, mirosul este îngrozitor, iar copiii nu își mai pot petrece timpul liber în zonă. 

Părinții au solicitat autorităților să ia măsuri urgente pentru mutarea toaletei într-o altă parte, pentru că nu au unde să-și scoată copiii la joacă. 

Exact lângă părculețul public de joacă de pe strada Plopilor, s-a adus un WC provizoriu pentru muncitorii care lucrează la reabilitarea blocurilor din zonă. Problema este că toaleta nu este curățată zilnic și este chiar lângă locul de joacă, iar mirosul este groaznic.

Nu este posibil ca și copilașii din zonă să stea să se joace în acel miros... Vă rog frumos să luați niște măsuri și să cereți mutarea acelei toalete de lângă locul public de joacă cât mai repede posibil. Părinții din zonă nu au opțiuni unde să își ducă altundeva copilașii la joacă.”, a relatat un clujean. 

Un alt locuitor din zonă a sugerat ca toaleta să fie mutată în spatele unor blocuri.

Vă rog să discutați cu firma care se ocupă de modernizarea fațadei blocului din str. Plopilor nr. 67 și să facă demersul necesar să mute toaleta muncitorilor în spatele blocului. Este situată chiar lângă părculețul blocului și nu se poate sta în părculeț de mirosul de la toaletă.”, a solicitat o altă persoană. 


Comentarii Facebook