Cluj: Un preot fals cerșește de la pensionarii din Piața Mihai Viteazul: „Are o atitudine de bișnițar, îi agasează pe oameni”


Un preot fals a fost văzut în timp ce apelează la mila trecătorilor din Piața Mihai Viteazul din Cluj-Napoca. Pensionarii sunt principalele victime pe care bărbatul încearcă să le înșele.

El este îmbrăcat într-o sutană neagră și ține în mână o iconiță, iar trecătorilor le spune că strânge bani pentru copiii și bătrânii de la așa-zisa mănăstire la care slujește. 

Mai multe persoane susțin că l-au văzut pe așa-zisul preot, în timp ce încerca să obțină bani de la pensionari.

De câteva zile a apărut un bărbat îmbrăcat în preot în Piața Mihai Viteazul care cerșește bani de la oameni. Intră în vorbă în special cu pensionarii care, oameni credincioși, îi dau și ultimul leu din buzunar.

Are o atitudine de bișnițar, nu de preot, îi agasează pe oameni, iar dacă nu primește nimic are o atitudine ostilă”, a relatat un clujean care l-a văzut pe așa-zisul preot. 

Preot, cel mai probabil fals, care cerșește de la pensionari în față la intrarea de la piața agroalimentara Mihai Viteazu/Complex Leul”, a afirmat o altă persoană. 

În ultima perioadă au fost reclamate tot mai multe scheme de înșelăciune desfășurate în Cluj-Napoca. Mai mulți oameni care se dădeau surdo-muți au fost văzuți în cele mai aglomerate zone din municipiu, ei apelau la mila trecătorilor spunând că adună banii pentru o asociație care nici măcar nu există. 

Comentarii Facebook