Cluj: Un șofer i-a tăiat calea într-un sens giratoriu unui autoturism, apoi s-a oprit să îi arate gesturi obscene: ,,Mai faci și țărănisme” - VIDEO


Scandalurile și gesturile obscene sunt la ordinea zilei în traficul din orașele mari. Un astfel de moment s-a petrecut și pe o stradă din Cluj-Napoca, ieri, 15 august. 

Un șofer care se deplasa în mod regulamentar s-a trezit cu o mașină de tip Volkswagen care îi taie calea. Mai exact, în timp ce se afla într-un sens giratoriu, încadrat pe prima bandă, cu sens de mers în față sau la dreapta, o altă mașină, de pe a doua bandă îi ,,sare” în față șoferului menționat anterior, cu toate că sensul de mers pe care se afla nu îl lăsa să execute această manevră. 

În urma acestui eveniment, mașina care a circulat neregulamentar s-a oprit puțin pe loc, prilej perfect pentru a se adresa cu mai multe gesturi obscene șoferului care a filmat evenimentul. 

Ulterior, acesta a publicat pe o rețea de socializare, într-un grup destinat șoferilor filmulețul. 

,,Pentru șicanajul și gesturile obscene, ai plângere la Poliție.

Să te uiți pe semnele de circulație, înainte să tai calea, să nu le respecți și să mai faci și țărănisme,” a scris clujeanul.


Comentarii Facebook