Cluj: Un tânăr de 19 ani a provocat accidentul din Căianu Vamă. Nu a păstrat distanța față de celelalte autoturisme/A lovit două mașini


Accidentul rutier grav din această dimineață care s-a întâmplat în satul Căianu Vamă, în jurul orei 11:00, astăzi, 26 august, a fost provocat de un tânăr de 19 ani.

În timp ce se afla pe direcția de mers Apahida-Reghin, tânărul nu ar fi păstrat distanța laterală față de vehiculele din sensul opus, acroșând două autoturisme.

În urma impactului tânărul a fost transportat la spital din cauza traumatismelor avute. Un bărbat în vârstă de 57 de ani a avut și el nevoie de îngrijiri medicale.

,,La data de 26 august a.c., în jurul orei 10.45, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN16, în localitatea Căianu Vamă, în care au fost implicate 3 autovehicule.

Din primele cercetări efectuatea la fața locului, polițiștii au constatat că, un tânăr, de 19 ani, care conducea autoturismul pe direcția Apahida spre Reghin, nu ar fi păstrat distanța laterală față de vehiculele din sensul opus, acroșând două autoturisme.

În urma impactului a rezultat rănirea acestuia și a unui bărbat, de 57 de ani, aflat la volanul unui autoturism.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative,” au transmis reprezentanții IPJ Cluj. 


Comentarii Facebook