Clujean, angajat al unui restaurant, cercetat pentru delapidare de 24.000 lei. Sustrăgea alimente și micșora porțiile



Polițiștii clujeni cercetează acum gestionarul unui local din Câmpia Turzii, care ar fi cauzat un prejudiciu de circa 24.000 lei, acesta fiind acuzat de delapidare, abuz în serviciu, fals intelectual și crearea de plusuri în gestiune prin mijloace frauduloase.

”În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale fata de un bărbat, de 45 de ani, din Câmpia Turzii, pentru delapidare, abuz în serviciu, fals intelectual și crearea de plusuri în gestiune prin mijloace frauduloase”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, în calitate de coordonator cu atribuții de gestionar al unei unităţi de alimentaţie publică din Câmpia Turzii, bărbatul și-ar fi însușit alimente din gestiune. Totodată, ar fi depăşit bugetul alocat pentru porţiile stabilite şi, mai mult, ar fi furnizat mai puțină hrană decât era prevăzută, falsificând înscrisuri oficiale pentru a obține plusuri în gestiune.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului creat, de aproximativ 24.000 de lei.

Comentarii Facebook