Duminica 6 Octombrie

Clujean, arestat preventiv după ce și-a bătut fosta iubită și i-a furat un inel de 6000 de lei. Bărbatul era sub influența substanțelor psihoactive

Un bărbat de 36 de ani din municipiul Turda a fost arestat preventiv de magistrați, după ce și-a bătut fosta iubită și i-a furat un inel în valoare de 6000 de lei. 

Potrivit IPJ Cluj, bărbatul este cunoscut pentru activități infracționale, iar în noaptea de 4 spre 5 octombrie a intrat peste fosta lui iubită în casă. 

Clujeanul ar fi pătruns prin efracție și escaladare în locuința femeii. De asemenea, s-a constatat că bărbatul ar fi condus prin municipiul Turda, deși avea permisul de conducere suspendat și se afla sub influența substanțelor interzise.

La data de 5 octombrie 2024, în jurul orei 01:50, Poliția municipiului Turda a fost sesizată prin apelul de urgență 112 de către o femeie cu privire la o posibilă stare conflictuală în municipiul Turda.

Echipajul de poliție a intervenit prompt la locul indicat, unde a identificat o femeie de 29 de ani și un bărbat de 36 de ani.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul de 36 de ani, cunoscut pentru activități infracționale, s-ar fi deplasat în noaptea de 4/5 octombrie 2024 la locuința fostei concubine din municipiul Turda.

Acesta ar fi pătruns prin efracție și escaladare în locuința femeii, pe care ar fi agresat-o fizic și i-ar fi sustras un inel în valoare de aproximativ 6.000 de lei.

Totodată, s-a constatat că bărbatul ar fi condus un autoturism prin municipiul Turda, deși avea permisul de conducere suspendat.

Acesta a fost testat cu aparatul din dotare, ulterior, fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, iar, la scurt timp după, unitatea medicală a confirmat prezența unor substanțe interzise în organismul bărbatului.”, au informat reprezentanții IPJ Cluj. 

Clujeanul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar, ulterior, în aceeași zi, 5 octombrie, Judecătoria Turda a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În cauză se efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

Comentarii Facebook