Clujean, atacat de 2 câini agresivi în timp ce era la alergat! A făcut ,,ping-pong” între autorități însă fără vreun rezultat: ,,Ce opțiuni am?”


Un clujean susține că a fost atacat de 2 câini agresivi. Acesta se afla la alergat în păduricea din zona Cetății Florești când animalele l-au atacat. Acesta spune că nu este prima dată când acest lucru se întâmplă, patrupedele fiind ale unui localnic.

Acesta a încercat să evite zona după primul atac însă s-a întâmplat din nou. Bărbatul spune că ,,a fost pasat” de la o instituție la alta însă fără vreun rezultat.

,,Weekendul trecut am alergat prin pădurea din Cetatea Fetei Florești. Era dimineață, eram singur și m-au atacat 2 câini agresivi. Câinii sunt ai cuiva care si-a făcut casă în pădure, nu și-a împrejmuit-o și nu-și ține câinii în lanț.

Are cel puțin 4. Anul trecut în toamnă m-au atacat toți 4 când am ajuns chiar lângă casa lui. De atunci evit zona, dar de data asta m-au atacat la vreo 500 de metri de casă. Am sunat la 112, mi-au făcut legătura la jandarmerie, tipul de acolo mi-a spus să merg la poliție. Am vorbit cu cineva de la Poliție care mi-a spus ca cel mai probabil nu se va rezolva din partea lor. Ce opțiuni am?”, a întrebat bărbatul pe un forum destinat locuitorilor din Cluj.

Clujenii i-au recomandat bărbatului să facă o reclamație în scris la Poliție și să poarte un spray cu piper la el pentru orice eventualitate. 

În ultimul timp, în Cluj, numărul stăpânilor de câini care își scot animalele la plimbare fără lesă, inclusiv pe cele din rase agresive, sau le lasă libere în zone neîngrădite, pare să crească de la o zi la alta.

Din păcate, multe din zonele în care cățeii sunt lăsați liberi sunt frecventate și de familii cu copii, iar o tragedie ar putea să se întâmple oricând. 

Comentarii Facebook