Clujean cu ,,aspirații mari”! Și-a falsificat diploma de licență ca să poată participa la mai multe concursuri pentru un loc de muncă la stat


Un clujean ,,ingenios” s-a gândit să-și modifice diploma de studii, pentru a putea participa la concursurile organizate de o instituție publică din Cluj. Bărbatul voia să prindă un post la  Inspectoratul de Stat în Construcții din Cluj însă a ajuns în fața magistraților.

Acesta a fost trimis în judecată pentru pentru săvârşirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, după ce s-a înscris la concursuri folosind diploma de studii pe care o modificase, potrivit actualdecluj.ro.

Astfel, ca să îndeplinească condițiile necesare pentru participarea la concursul pentru ocuparea funcției de responsabil tehnic cu execuția pentru domeniile ,,Construcții rutiere și drumuri” și ,,Construcții poduri”, bărbatul și-a alterat diploma. 

Concret, a modificat anul finalizării studiilor și al eliberării diplomei cu 10 ani, din 2021 în 2011, respectiv din 2022 în 2012.

Clujeanul nu ar fi făcut acest lucru pentru prima dată. Acesta este acuzat că, în noiembrie 2022, a modificat și domeniul de studiu și specializarea de pe diplomă pentru a participa la concursul organizat de către Inspectoratul de Stat în Construcții pentru ocuparea funcției de diriginte de șantier.

Astfel, deși absolvise Facultatea de Construcții, domeniul ”Inginerie Civilă” programul de studii/specializarea ”Construcții civile, industriale și agricole” , pe diploma bărbatului era menționată Facultatea de Construcții și Instalații, domeniul ”Ingineria instalațiilor”, programul de studii/specializarea ”Instalații pentru construcții”.


Comentarii Facebook