Clujean de 31 de ani, reținut de polițiști după ce și-a amenințat iubita minoră. Bărbatul voia să o împiedice să-l reclame la poliție


Un clujean de 31 de ani, din comuna Tureni, a fost reținut pentru 24 de ore pentru infracțiunea de influențare a declarațiilor, după o ceartă cu iubita minoră. Potrivit anchetatorilor, în seara de 25 iulie, bărbatul și-a vizitat concubina în vârstă de 17 ani, pentru a o convinge să se întoarcă la domiciliul conjugal. Adolescenta nu a fost de acord și l-a amenințat pe bărbat că va chema poliția, în urma unor discuții în contradictoriu. Însă, acesta ar fi amenințat-o cu bătaia pe minora de 17 ani, pentru a o determina să nu sesizeze poliția. 

„Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au dispus în cursul zilei de 31 iulie a.c. măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 31 de ani, din comuna Tureni, cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul infracțiunii de influențarea declarațiilor.

În fapt, din cercetările derulate s-a reținut că, în cursul serii de 25 iulie a.c., acesta s-ar fi deplasat la locuința concubinei sale, în vârstă de 17 ani, cu scopul de a o determina să revină la locuința comună a acestora, fără ca aceasta să fie de acord.

În urma discuțiilor contradictorii dintre cei doi, tânăra i-a spus acestuia că va sesiza polițiștii, moment în care bărbatul ar fi amenințat-o cu acte de violență.”, au informat reprezentanții IPJ Cluj. 

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, în cursul zilei de 31 iulie bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind plasat sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de influențarea declarațiilor.

Comentarii Facebook