Clujean de 71 de ani, jefuit în toiul nopții! Hoții, printre care și doi minori, i-au furat mai multe unelte și 20 de litri de țuică


Un bărbat de 71 de ani a rămas fără unelte și țuică după ce a fost prădat de hoți.

Cei 3 indivizi, printre care și doi minori s-au strecurat în curtea pensionarului în toiul nopții și au făcut o pagubă de aproximativ 2500 de lei.

,,În data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 09.40, Secția 7 Poliție Rurală Gherla a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, de 71 de ani, despre faptul că în cursul nopții de 3/4 octombrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în curtea imobilului acestuia, situat în comuna Așchileu, și ar fi sustras 3 unelte de tip motofierăstrău, aproximativ 20 de litri de țuică și o autofiletantă cu acumulator, prejudiciul fiind estimat la 2500 lei.”, transmite IPJ Cluj.

Cei 3 făptași au fost identificați iar majoritatea prejudiciului a fost recuperat.

,,Polițiștii au demarat cercetările pentru furt calificat și au identificat persoanele bănuite, cu vârste de 32, 16 și 15 ani, toți din comuna Așchileu. Aproximativ 97% din bunurile sustrase au fost recuperate.”, transmite IPJ Cluj. 

Bărbatul de 32 de ani a fost reținut inițial pentru 24 de ore, pentru furt calificat, ulterior fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile de către Judecătoria Gherla.


Comentarii Facebook