Vineri 20 Septembrie

Clujean de pe strada Veseliei, disperat din cauza poluării cu praf: „Se ridică tone de praf în urma vehiculelor”


Un clujean care locuiește pe strada Veseliei din cartierul Borhanci a solicitat Primăriei Cluj-Napoca să ia măsuri împotriva poluării cu particule de praf. El a relatat că strada nu este asfaltată, iar mașina care stropește drumul cu apă trece foarte rar prin zonă. 

Astfel, se ridică cantități impresionante de praf în urma vehiculelor care trec pe strada Veseliei. 

Clujeanul a dezvăluit că a făcut mai multe sesizări legate de starea străzii, însă reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca i-au comunicat că nu pot fi luate măsuri până când nu vor fi introduse utilitățile. 

Cu toate acestea, nici după ce au fost realizate racordurile la gaz, apă și electricitate nu au avut loc intervenții pentru sistarea problemei. 

Vă rog să luați măsuri de URGENȚĂ pentru a reduce nivelul de poluare cu paraf cauzat de traficul cu autovehicule. Mașina care stropește cu apă drumul vine pe str. Veseliei o dată sau de doua ori pe lună și, de obicei, se oprește la capătul str. Romul Ladea.

În fiecare zi se ridică TONE DE PRAF în urma vehiculelor, mai ales a celor de tonaj mare. Vă pot confirma șoferii de pe autobuzele CTP. Am făcut de-a lungul timpului numeroase sesizări legate de starea drumului, întreținerea lui și praf. Ne-ați răspuns că nu se poate face nimic până nu se introduc toate utilitățile.

Acum toate utilitățile sunt introduse așa că am dori de urgență să se prindă în bugetul local asfaltarea străzii Veseliei, care face parte din domeniul public administrat de Primăria Cluj-Napoca, iar ca măsură de urgență să se aștearnă un strat de asfalt măcinat care ar reduce nivelul de praf.”, a relatat clujeanul. 

Comentarii Facebook