Vineri 18 Octombrie

Clujean din Mănăștur, terorizat de un vecin zi și noapte: „Strigătele, zgomotele și loviturile în podea sunt la ordinea zilei”


Un bărbat care locuiește pe strada Primăverii din Cluj-Napoca susține că este terorizat de propriul vecin care face gălăgie zi și noapte. Clujeanul a relatat că s-a mutat în bloc de numai trei săptămâni și încă din prima zi se confruntă cu o serie de neplăceri cauzate de locatarul apartamentului de deasupra sa. 

Din păcate, clujeanul nu a găsit înțelegere din partea proprietarului sau a administratorului din bloc, iar haosul continuă în fiecare zi. 

Conform spuselor lui, clujeanul este trezit în fiecare dimineață de muzica dată la maxim, iar pe parcursul zilei vecinul său strigă, face zgomote și lovește podeaua cu putere. 

Problema este cauzată de apartamentul 3**, cel de deasupra mea. De trei săptămâni, de când m-am mutat, gălăgia nu mai are limite. Am informat proprietarul în dimineața în care am fost trezit de muzica dată la volum maxim și am fost primit cu o aroganță sfidătoare, doar pentru ca acest haos să continue.

Pe timpul zilei nu se respectă ora de liniște, iar seara este la fel. Strigătele, zgomotele și loviturile în podea sunt la ordinea zilei. Am informat în repetate rânduri administratorul de bloc în legătură cu ce se întâmplă, pentru a putea rezolva pe cale amiabilă, dar vecinul nu cooperează.”, a semnalat clujeanul. 

Comentarii Facebook