Clujean din Mărăști, scos din minți de cei care abandonează deșeuri din construcții: „Cineva își bate joc! Priveliște de milioane în lumea șmecherilor”


Un clujean a relatat că, la punctul gospodăresc de pe strada Lacul Roșu din Cluj-Napoca, tronează haosul de câteva luni de zile. El susține că diferite persoane abandonează deșeuri de mobilier și din construcții la punctul gospodăresc. 

Ulterior, locatarii blocului sunt cei care trebuie să achite facturile de la compania de salubritate și să suporte aspectul neîngrijit al zonei. 

Mai mult, clujeanul susține că în „mini-oaza” din ghena de gunoi și-au făcut culcușul mai multe persoane fără adăpost. 

Bărbatul este revoltat de lipsa de reacție a municipalității, care nu ia măsuri împotriva celor care abandonează deșeuri la punctul gospodăresc al clujenilor de pe strada Lacul Roșu. 

De 2 luni încoace, la punctul de colectare de deșeuri MENAJERE, situat la adresa str. Lacul Roșu nr 7, Cluj-Napoca, persoane necunoscute abandonează, pe timp de noapte, piese de mobilier și de construcții/amenajări locuințe, fără a avea nicio repercusiune anume asupra lor.

Să facem noi paza și să-i prindem pe cei care încalcă legea? Să îi legitimăm? Să punem afișe și avertizări privind contravențiile? Să achităm noi în locul lor costurile de transport? Să facem sesizări peste sesizări pe timpul nostru limitat?

După ce, zi de zi trebuie să fim martorii acestei mizerii, incompetente, lipsei de reacție, preventie și măsuri. Situațiile tolerate devin obișnuință și normalitate. Exemplu concret aici.

De 2 luni, cineva își bate joc de locatarii care zi de zi au această priveliște de milioane, de civilizație în lumea șmecherilor. P.S. Pe boschetarii care își fac culcușul peste noapte în aceasta mini-oază nu îmi permit să-i fotografiez.”, a relatat un clujean. 

Comentarii Facebook