Duminica 8 Septembrie

Clujean dintr-un cartier select al Clujului, deranjat de sunetul scos de capacul nefixat al unui canal: „Nu mai putem dormi din cauza zgomotului”


Un clujean, care locuiește pe strada Brașov din cartierul Andrei Mureșanu, susține că nu mai poate dormi din cauza gălăgiei generate de un capac de canal care nu a fost fixat bine în urma ultimelor lucrări. El a relatat că de fiecare dată când o mașină trece peste capacul de canal se produce un zgomot asurzitor. 

Clujeanul a cerut intervenția Primăriei Cluj-Napoca în această situație, după ce ar fi apelat la Compania de Apă Someș și nu s-a luat nicio măsură. 

Am depus o sesizare la rețeaua de apă și canalizare și de o săptămână nu se rezolva problema. Este vorba de un capac de canal din mijlocul străzii (la intersecția str. Brașov cu str. Andrei Mureșanu) care nu a fost bine pus la loc după ultima lor intervenție și suna de fiecare data cand trece o masina peste acesta. Nu mai putem dormi în camera de la strada din cauza zgomotului produs de acesta și cei de la Apa ne-au promis ca trimit un echipaj și nu au făcut nimic.”, a reclamat clujeanul. 

Comentarii Facebook