Vineri 27 Septembrie

Clujean, disperat de clasele de elevi care fac ,,excursii” zilnice în parcul de lângă locuința lui: ,,Este o foarte mare gălăgie făcută de zeci de copii”


Un clujean care locuiește în Grigorescu susține că un parc din apropierea locuinței sale s-a transformat în ,,curtea școlii” pentru mai multe clase de elevi. Clujeanul menționează că zilnic,  începând cu ora 12, elevii fac o gălăgie de nedescris, deranjând liniștea locatarilor. Acesta cere ca autoritățile să intervină. 

,,În cartierul Grigorescu, pe strada Buzău este un parc pentru copii, iar lângă acest parc la 5 minute este o școală.

În  fiecare zi de luni până vineri,de la ora 12.05 la ora 12.50 vin 2 clase de copii cu învățătoarele lor și fac o gălăgie de nedescris după ce pleacă, la ora 14 apare altă clasa și la ora 15 altă clasa încontinuu este o foarte mare gălăgie făcută de zeci de copii, care ar trebui sa fie în curtea școlii, nu aici în parc.

Sunt copii mici sau bătrâni în zonă care s-ar odihni sau oameni care lucrează de acasă și nu pot face acest lucru din cauza țipetelor acestor copii.  Menționez ca toți acești copii vin cu invătatoarele lor aici. Vă rog să luați măsuri și să luați legătura cu conducerea școlii, pentru că acest lucru să nu mai continue.", le-a reclamat clujeanul autorităților.


Comentarii Facebook