Clujean fără permis, prins de polițiști după ce ATV-ul pe care îl conducea a luat foc în fața unei biserici


Un bărbat fără permis de conducere din comuna Chinteni, județul Cluj, a fost condamnat la un an și trei luni de închisoare cu suspendare, după ce s-a plimbat cu ATV-ul bunicului său până când vehicul a luat foc. 

De asemenea, clujeanul a fost obligat de magistrații de la Judecătoria Gherla să presteze un număr de 40 de zile de muncă în folosul comunității. 

Incidentul a avut loc la data de 13 august 2023, când bărbatul a condus ATV-ul neînmatriculat pe un drum public din comună, chiar dacă nu avea permis de conducere. Distracția a luat sfârșit brusc pentru că, după mai multe ture, vehiculul a luat foc în urma unui scurt-circuit, în fața unei biserici.

Polițiștii au fost solicitați să intervină în cazul incendiului, iar clujeanul a recunoscut în fața oamenilor legii că ATV-ul aparține bunicului său și nu este înmatriculat. De asemenea, bărbatul a declarat că nu deține permis de conducere.

Pompierii au constatat că ATV-ul a ars în proporție de 95%, fără ca incidentul să pună în pericol alte persoane sau bunuri.

De asemenea, Instituția Prefectului Județul Cluj a confirmat că ATV-ul nu a figurat și nu figurează ca fiind înmatriculat ori înregistrat, iar inculpatul nu figurează cu permis de conducere.

*Fotografie cu caracter ilustrativ!

Comentarii Facebook