Clujean, înșelat pe față la o benzinărie din Cluj: ,,Am vrut să chem poliția să-i fac plângere” - FOTO


Un clujean susține că la o benzinărie din Cluj-Napoca se fac înșelăciuni. Bărbatul povestește că a mers la benzinăria din cartier pentru a-și achiziționa câteva produse. Acesta menționează că a cumpărat o apă, un pachet de țigări și a comandat o cafea.

Pentru că cumpără deseori fix aceste produse, bărbatul știa că nu ar fi trebuit să coste mai mult de 50 de lei, însă a fost șocat atunci când i s-au cerut 52 de lei. După ce a primit bonul clujeanul susține că ar fi observat un produs pe care nu îl ceruse dar nici nu îl primise, o ciocolată. Potrivit bărbatului casierul nu ar fi putut să îi dea explicații pentru produsul apărut ca prin minune pe bon.

,,La OMV se fac înșelăciuni. La casă un domn la vreo 50 ani (de multe ori merg seara la OMV și când e el pe tură se aude muzică populară) pun apa plată pe tejghea, cer un kent 8 scurt si un cappuccino arabica.

Știam exact ca nu e mai mult de 50 lei. Cumpar tot la 3 zile aceleași 3 produse. Domnul fără să-mi dea bonul mi-a solicitat 52 lei.

Am solicitat eu bonul și pe bon apărea o ciocolată Mars (cea despre care tot zic ei că e o ciocolățică la promotie).

I-am spus de ciocolată flegmatic, a zis m-am încurcat sau era de la clientul celălalt. Efectiv s-a pierdut. Am vrut să chem poliția să-i fac plangere pentru înșelăciune dar i-am spus doar atât: ”, a relatat Alex, pentru Știri de Cluj.

WhatsApp Image 2024-06-29 at 10.07.54_228f1432.jpg

Comentarii Facebook