Duminica 8 Septembrie

Clujean revoltat că se ridică mașini, foarte agresiv cu polițiștii locali: ”Meritați un pumn în gură!” VIDEO


O scenă neobișnuită a fost filmată de biciclistul, AC Bike: Un părinte care ieșea de la școală având de mână doi copii, s-a luat la harță cu polițiștii locali veniți să însoțească platforma care ridică mașinile parcate în locuri interzise.

”Doar 10 minute am stat , până am luat copiii de la școală. Degeaba ridicați, ascultați-mă !” spune părintele clujean. Apoi tonul său devine mult mai agresiv : ”Rușine să vă fie ! Rușine! E josnic ceea ce faceți dumneavostră! Meritați un pumn în gură !”

Urmează niște exprimări care nu pot fi redate, iar copiii încep să plângă și să tragă de tatăl lor, care în final se îndepărtează.

Este de remarcat reacția adecvată a polițiștilor locali, care nu au făcut nicio acțiune greșită ce ar fi putut escaladat situația. Ținând cont de injuriile aduse, ar fi putut lejer să-l amendeze pe contraveninent sau chiar să solicite un echipaj al Poliției Române, însă o astfel de atitutidine ar fi dus, cu siguranță, la o situație șocantă pentru cei mici, care și așa plângeau deja . 

Culmea este că, după cum spun polițiștii locali, cetățeanul indignat nu ar fi fost conducătorul mașinii din imagine. 


 

Comentarii Facebook