Clujean speriat de vulpile care „vizitează” Baza Sportivă Gheorgheni: „Nu e un loc sigur pentru oameni, dacă se plimbă animale sălbatice în zonă”


În timp ce unele persoane se bucură când zăresc animale sălbatice pe străzile municipiului Cluj-Napoca, un clujean a relatat că se teme să mai iasă în parcuri din cauza animalelor sălbatice care își fac apariția la lăsarea serii. 

El a reclamat că, în zona Bazei Sportive Gheorgheni, se plimbă o vulpe care caută mâncare în pubelele de lângă pista de alergat.

Clujeanul susține că zona nu mai este sigură pentru oamenii care se plimbă sau aleargă, din cauza animalelor sălbatice.

Mai mult, a solicitat Primăriei Cluj-Napoca să ia măsuri împotriva animalelor sălbatice și să desființeze coșurile de gunoi pentru a nu mai atrage și alte animale sălbatice.   

În baza sportivă Gheorgheni se plimbă seara o vulpe în zona pistei de alergat, caută mâncare la pubelele de lângă pistă. Am văzut-o săptămâna trecută într-o seară și am văzut-o și luni seara, practic cred că zilnic apare acolo. 

Nu e un loc sigur pentru oameni dacă se plimbă animale sălbatice în zona în care lumea aleargă sau se plimbă de obicei. 

Sugerez să contactați autoritățile reglementate care se ocupă de animale sălbatice și/sau să desființați coșurile de gunoi din acea zonă. Pe partea cu gardul dinspre strada Sopor și pârâul Becaș.”, a reclamat un clujean.


Comentarii Facebook