Clujeancă: „A stat careva din Primărie în stație vreodată la vremea prânzului?/Nu cred, că nu se poate sta”


Clujenii se sufocă în stații în perioada caniculei! În lipsa unor copaci generoși care să ofere umbră, căldura este infernală.

Administrația poate continua să se laude cu „dimensiunea verde” a Clujului, dar odată cu venirea verii situația este tot mai evidentă. Orașul e plin de betoane, iar în infrastructura verde s-au făcut investiții minime sau de o proastă calitate.

„A stat careva din Primărie în stație vreodată la vremea prânzului? Pe Memo, la Spitalul de copii, la Fabrica de bere, în Cipariu, pe Eremia Grigorescu sau mai ziceți voi. Le-am pus doar pe cele centrale, câte mi-au venit în minte.

Nu cred, că nu se poate sta. Copacii-s prea departe, dacă sânt, iar altă sursă de umbră nu există. Nu se vorbește despre acoperișuri verzi la stații și oricum, la câți oameni sunt în stațiile centrale, un acoperiș verde de 6x2 mp nu cred că ar face față.

Poate se încearcă cu ceva copaci, iederă, nu știu, zic și eu, cu gîndul la căldurile ce încep tot mai devreme”, a punctat femeia pentru „Clujul civic”

Comentarii Facebook